Activitats artístiques i culturals

La proposta d'activitats que el centre ha triat per complementar la formació dels alumnes en l'àmbit artístic i cultural és la següent:

 

Ed. infantil i primària

Activitat per conèixer i expressar-se a través de la música i descobrir una eina per a desenvolupar diferents habilitats: el treball en grup, la socialització, la col·laboració i l'expressió de les emocions i els sentiments a través de la música, etc.

Activitat per a descobrir i desenvolupar la capacitat d'entendre el propi cos a través de ritmes per a poder 
relacionar-se amb els altres. 

La dansa permetrà a l'alumnat participant expressar-se a través del moviment del seu cos, utilitzant l'aprenentatge de diferents tipus de dansa moderna i contemporània (individual i collectiva). 

Aquesta activitat vol promoure un desenvolupament adequat de les qualitats físiques condicionals (resistència, flexibilitat, velocitat i força) i coordinatives (coordinació, habilitat i agilitat). 

Els coneixements s'introdueixen a través de nombrosos exercicis en forma de jocs, d'audició i de cançó, que tenen 
com a objectiu desenvolupar la imaginació, la improvisació i la creativitat. 

L'objectiu d'aquesta activitat és la iniciació de l'alumne/a en l'aprenentatge de instrument, educar i la concentració i gaudir a través de aprenentatge de cançons properes als alumnes. Cada alumne haurà de portar una guitarra própia. 


ESO 

Aquesta activitat aporta múltiples beneficis: treballar la presa de decisions, la previsió de les conseqüències abans de fer els actes, la codificació i abstracció (anotació de jugades, lectura de partides i textos).Es busca despertar i afavorir la capacitat de concentració. 

 

Més informació

Qui som?

L'Escola Maria Ward de Badalona, és una escola privada concertada d'inspiració cristiana, que pertany a la Congregació de Jesús fundada per Maria Ward l'any 1609.

www.feducativamaryward.org

Contacte