A la nostra escola entenem les activitats d’esbarjo, sortides culturals i, finalment, les colònies com a part essencial de l’educació holística que intentem donar als nostres alumnes.

Les colònies, les fem al final de cada cicle com a cloenda d’un conjunt experiències lúdicoeducatives que fomentem la cohesió dels grups a l’hora de compartir situacions tan variades com enriquidores. Des d’un experiment al laboratori o una exposició a classe, passant per les sortides de proximitat on poden conèixer i reflexionar sobre serveis i recursos de la seva realitat més propera, acabant per unes colònies on es potencia la convivència més integradora en un entorn tan diferenciat del quotidià com fascinant.

És, per tant, que des d’aquest enfoc, fem colònies en entorns totalment diferents els uns dels altres que permeten els nostres alumnes fer activitats com senderisme, escalada en rocòdroms, curses d’orientació a la muntanya, observació d’elements naturals tot agafant mostres, anar amb caiac i fer snorkel en un entorn tant excepcional com les Illes Medes i tantes altres.

 


 

Qui som?

L'Escola Maria Ward de Badalona, és una escola privada concertada d'inspiració cristiana, que pertany a la Congregació de Jesús fundada per Maria Ward l'any 1609.

Contacte

  • C/ Gravina 1 (Llefià)
    08913 Badalona (Barcelona)
    Al costat de l'estació de Llefià (L10)
  • [email protected]
  • Telf.: 93 387 28 98