Partint de l’observació directa i indirecta de l’entorn, els nens i nenes van formant i construint els seus propis coneixements i interpretant el món que tenen al seu voltant. Transmetem unes pautes de comportament social, perquè aprenguin a conviure i a relacionar-se amb una actitud de respecte cap a totes les persones i el nostre entorn. Fomentem el reciclatge i la cura del medi ambient.

Treballem el coneixement del propi cos i les seves possibilitats tant físiques com emocionals, l'adquisició d'autonomia en les seves activitats quotidianes. Treballem també l'autoestima, l'interès i el gust per fer-se gran: integrant hàbits i rutines. Fomentem l’expressió de les emocions a partir de converses, contes, experiències viscudes,... Els nens i nenes aprenen a reflexionar i descobrir què senten i per quin motiu, a fi de poder resoldre petits conflictes. Aprenen a gestionar els seus sentiments per tal d’afavorir el seu desenvolupament integral. 

Proporcionem a l’infant la possibilitat de realitzar petits experiments per tal de comprendre millor el món que ens envolta. Fomentem l’actitud de curiositat que tenen els infants i els fem plenament partícips de les activitats dutes a terme a l’aula. Plantegem preguntes prèvies i posteriors a l’activitat per tal de treure’n conclusions.

Qui som?

L'Escola Maria Ward de Badalona, és una escola privada concertada d'inspiració cristiana, que pertany a la Congregació de Jesús fundada per Maria Ward l'any 1609.

Contacte

  • C/ Gravina 1 (Llefià)
    08913 Badalona (Barcelona)
    Al costat de l'estació de Llefià (L10)
  • secretaria@mariaward.cat
  • Telf.: 93 387 28 98