L’aprenentatge d’una llengua es basa en la comunicació oral i escrita. Totes dues estan totalment relacionades i podem dir que un bon nivell oral implica tenir-lo, també, escrit.

Per tal de poder treballar aquest àmbit, la nostra escola aprofundeix des de ben petits en l’expressió oral. Pretenem ajudar-los a expressar les seves idees de manera eficaç organitzant tot l’engranatge lingüístic i adequant el seu discurs als diferents àmbits i vivències. És molt important que el nostre alumnat aprengui a mostrar-se hàbil, natural i transmeti les seves idees amb fluïdesa i confiança. 

Per aconseguir aquest objectiu, els nostres alumnes prepararan al llarg del curs tres exposicions orals, com a mínim, en Català, Castellà i Anglès. Aquesta tasca els suposarà un treball previ de recerca d’informació per poder  comunicar amb rigor i fluïdesa el tema escollit .

Qui som?

L'Escola Maria Ward de Badalona, és una escola privada concertada d'inspiració cristiana, que pertany a la Congregació de Jesús fundada per Maria Ward l'any 1609.

Contacte

  • C/ Gravina 1 (Llefià)
    08913 Badalona (Barcelona)
    Al costat de l'estació de Llefià (L10)
  • [email protected]
  • Telf.: 93 387 28 98