Els alumnes de 2n d’ESO de la nostra escola tenen l’oportunitat de gaudir  d’uns dies de colònies  en anglès. En un entorn natural i acompanyats per monitors especialitzats en llengua anglesa,  els nois i noies realitzen una sèrie d’activitats a l’aire lliure, així com jocs i espais d’observació i estudi del medi natural.

És una gran experiència per a ells, el fet de poder practicar i millorar el seu nivell  d’anglès  d’aquesta manera tan lúdica i divertida. Tot i que en un primer moment, alguns  es mostren més prudents a l’hora de parlar, de seguida  es deixen anar  i s’animen en veure  que tot és començar.

Aquestes colònies ofereixen la possibilitat de conviure amb companys i professors, aprenent i compartint moments inoblidables, que els ajuden a reforçar  la seva amistat, al mateix temps que aprenen a respectar i estimar la natura  apropant-los a l’anglès.

Qui som?

L'Escola Maria Ward de Badalona, és una escola privada concertada d'inspiració cristiana, que pertany a la Congregació de Jesús fundada per Maria Ward l'any 1609.

Contacte

  • C/ Gravina 1 (Llefià)
    08913 Badalona (Barcelona)
    Al costat de l'estació de Llefià (L10)
  • [email protected]
  • Telf.: 93 387 28 98