Les sortides culturals organitzades des de l’escola pretenen aprofundir en aspectes del currículum de  les diferents matèries que cursa l’alumne al llarg de tota l’etapa i que és difícil aconseguir a l’aula. Considerem que és una excel·lent oportunitat perquè l’alumnat treballi en un ambient i espai diferent i que els pugui motivar molt més. Aquesta motivació la podem aconseguir assistint a una obra de teatre o musical, visitant una exposició d’un museu, realitzant un taller específic en contacte amb la natura o fent un recorregut guiat per la ciutat de Barcelona.

Algunes d’aquestes sortides poden despertar curiositats i interessos dels alumnes, que d’altra manera no haguessin aflorat. 

Hi ha sortides culturals en què els alumnes realitzen tallers didàctics,  és aquesta una manera de potenciar el treball cooperatiu, i forma part de la formació integral dels nostres alumnes.
 

Qui som?

L'Escola Maria Ward de Badalona, és una escola privada concertada d'inspiració cristiana, que pertany a la Congregació de Jesús fundada per Maria Ward l'any 1609.

Contacte

  • C/ Gravina 1 (Llefià)
    08913 Badalona (Barcelona)
    Al costat de l'estació de Llefià (L10)
  • [email protected]
  • Telf.: 93 387 28 98