A 4t d'ESO els alumnes arriben al final de l'etapa d'estudis obligatoris, la majoria després de passar pràcticament tota la vida a l'escola. Per aquest motiu, és important que d'alguna manera puguin gaudir tots plegats d'uns dies d'emoció, convivència i relació entre ells i els professors que els acompanyen.

L’escola organitza un viatge de final d'etapa a Andorra, de quatre dies de durada, amb l'objectiu que els alumnes, a més a més de conviure, coneguin el país veí (organització administrativa i territorial, cultura, entorn natural...) i facin tot un seguit d'activitats lúdicoesportives (rafting, paintball, excursions per la muntanya, visita a un balneari, entre d'altres).

Són uns dies en què els alumnes gaudeixen al màxim i viuen tot un seguit d'experiències fora de l'entorn habitual de l'escola, experiències que segur que no oblidaran mai

 

Qui som?

L'Escola Maria Ward de Badalona, és una escola privada concertada d'inspiració cristiana, que pertany a la Congregació de Jesús fundada per Maria Ward l'any 1609.

www.feducativamaryward.org

Contacte