Consulta Oberta. Programa Salut i Escola.


La nostra escola disposa d’un servei d’atenció de salut coordinat des del Programa Salut i Escola i impulsat des del Departament d’Ensenyament i el Departament de Salut. Aquest servei està a disposició de l’alumnat de 3r i 4t ESO amb els objectius de formar, informar, educar en salut i detectar situacions de risc dels adolescents.  La detecció precoç  pot ser la primera acció per iniciar un procés d'ajuda i intervenció adequada.

A la Consulta Oberta l’alumnat per petició pròpia pot consultar de forma gratuïta i confidencial (mentre que això no sigui contraproduent per a la salut de l’alumne/a) sobre aspectes referits a la seva salut integral. La consulta és  atesa per una infermera del Centre de Salut del barri que es trasllada quinzenalment a l’escola.

Els àmbits d’actuació són: la salut mental, la salut afectiva i sexual, violència i maltractaments segons gènere, hàbits de salut (consum de tabac i altres drogues, altres addiccions, exercici físic, dieta, etc...) i trastorns de la conducta alimentària.

Aquesta professional infermera de l’Equip d’Atenció Primària exerceix una funció purament preventiva i, en cap cas, administra medicaments.
 

 

Qui som?

L'Escola Maria Ward de Badalona, és una escola privada concertada d'inspiració cristiana, que pertany a la Congregació de Jesús fundada per Maria Ward l'any 1609.

www.feducativamaryward.org

Contacte