Los alumnos piensan, reflexionan, valoran y escriben....


2n ESO A
"Una muestra de valentía al escribir textos " Isaac F.
"Algunos de nosotros hemos aprendido a cometer menos faltas de ortografía " Paula F.
"Una nueva manera de aprender más léxico y escribir textos con más coherencia y cohesión "Gerard D.
"Una manera de expresar grandes ideas en pequeños fragmentos " Miriam. A.
"Insistir en hacer las cosas paso a paso, con orden " Ainhoa M.
"La mejor forma de liberar ese escritor que llevábamos encerrado por miedo a expresarnos " Miriam A.
"Una manera de expresar esos sentimientos que llevamos dentro por vergüenza a expresarlos " Isaac F.
"He aprendido que mi mejor amigo ha sido ese papel, que con un simple bolígrafo escribía todo lo que sentía e imaginaba" Paula F.
"Un buen método para compartir opiniones, ayudarnos y motivarnos entre compañeros." Iago F.
"Una forma de poder expresar tus opiniones, pensamientos, sentimientos... sobre un folio blanco" Gerard D.
"Hay que tener presente que nos quedan "29873" clases para seguir aprendiendo; pero eso conlleva a que "29873" veces nos vayamos a equivocar. De eso se trata, de equivocarse mil veces sabiendo que lo has intentado." Ainhoa M.
"El momento en que nosotros éramos los artistas; la hoja, el lienzo y las palabras, nuestra obra de arte. " Miriam A.
"Tan simple como conectar contigo mismo en un lugar donde no existe el miedo al rechazo." Ainoa A.
"Hay que ser feliz porque el tiempo pasa y se va; y esos relatos ya nunca más volverán." Kike M.
"El hecho de colocar el punto final en tu escrito y poder sentirte orgulloso de tu trabajo." Iago F.
"El papel es como aquel candado que no deja que el viento se lleve las palabras." Gerard G.

 

2nESO B


"Todas las clases del taller de expresión escrita son divertidas y muy amenas". Judit P.
"En esta hora están pasando muchas cosas diferentes en el mundo; unos están sufriendo; otros, triunfando... Y nosotros, pensando en qué escribir." Eric V.
"Las clases de expresión escrita son aquellas en las que puedo expresarme con total libertad y dar a conocer mis sentimientos más ocultos." David J.
"En las horas de expresión escrita hemos aprendido a escribir mejor nuestras redacciones." Antonio H.
"Me alegra saber que los martes de cada semana hago el taller de expresión escrita." Javier L.
"Las horas de expresión son raíz de la emoción en las que expresarse libremente no es delito ninguno." Varsik B.
"En las horas de esta clase tenemos total libertad de expresar y plasmar nuestros sentimientos y pensamientos más profundos en el papel". Aramais P.
"Para mí, tener una hora de expresión escrita es como si tuviera una hora para poder expresar todos mis sentimientos". Sandra P.
"En estos sesenta minutos puedo ser yo misma". Andrea M.

 

Els alumnes pensen, reflexionen, valoren i escriuen...


1r ESO A


"Abans no m'agradava aquesta assignatura perquè sentia que era molt avorrida. Però ha anat passant el temps i m'agrada una mica més." Pau I.
"Aquesta hora no m'agradava; però quan vam començar a escriure textos em va agradar més". Raúl O.
"L' expressió de llibertat, de desfogar-se, de plasmar els sentiments més profunds al paper... Això és l'expressió escrita." Kevin G.
"Com ja diu el nom, és una classe d'expressió, expressió de sentiments on els meus coneixements evolucionen." David P.
"L'hora en la que pots aprendre moltes coses... expressar-te, escriure, treure totes les preocupacions que portes dins..." Ivan H.
"Quan fem la classe d'expressió escrita molta gent pensa que és per parlar; però, en realitat, aquesta hora serveix per poder aprendre a escriure textos correctament" Laura C.
"Les classes de taller d'expressió,
aquells moments de reflexió
en els que hem aprés,
frase a frase,
redacció a redacció;
a escriure de tot una mica". Nicolás R.
"L'hora d'expressió escrita és l'hora de la imaginació i l'expressió de sentiments, on aprens ortografia, lèxic i moltes coses més." Juan S.

 

1r ESO B


"Mmmm.... Una valoració de tot el que hem fet al Taller d'Expressió Escrita???? De veritat??? Per on començo? Espera... Ja ho tinc!!!!" Dani A.
" En aquesta assignatura hem escoltat històries sobre guerres, dracs, princeses, llibres, records... i a mesura que fèiem redaccions, ens adonàvem que estàvem millorant i que, en comparació amb el primer text, érem millors escriptors." Miguel G.
" En veure la paraula valoració escrita a la pissarra, no paraven de venir-me coses al cap. Si més no, les he afegit en el meu gran "sol" de pluja d'idees." Marta C.
" Gràcies a això he pogut treure els sentiments que prenia per morts. M'ha obert els ulls; ha fet brillar la llum que estava apagada." Marc N.
" Al principi , m'ho prenia amb broma, però les hores anaven passant i començàvem a sentir-nos veritables escriptors. Mai no m'hagués imaginat que podria plasmar sobre un paper en blanc els meus sentiments més sincers." Denise C.
" Finalment, no ens podem oblidar que ara redactar textos ens ho prenem com una activitat que ens agrada i no pas, com una obligació." Mireia B.
" El món de l'escriptura , un món on la teva imaginació es plasma en un paper en blanc, amb paraules captivadores; paraules que t'emocionen i paraules que ens sentir-les, el cor se t'encongeix i que només en obrir la llibreta, m'absorbeix un món nou ple d'imaginació i creativitat." Nerea C.

Era una tarda de diumenge plujós i la senyora Carme, com de costum, explicava històries de la seva infantesa als seus néts.

Aquesta aventura va començar quan quatre amics, la Carme, la Paula, el Sergi i el Marc, estaven construint una caseta de fusta en un arbre. De sobte, un home molt estrany va passar pel davant seu com si res. Era el seu veí, aquell a qui tothom tenia por per les coses que feia. Una d'aquestes era fer forats a tots els murs del poble per buscar un tresor que havia amagat el seu avi.
Poc a poc, els amics van anar guanyant confiança amb en Ferran, que era el nom d'aquell home. Un dia, el senyor va portar als quatre nois a una casa abandonada que pertanyia a un pintor que no havia tingut molt d'èxit .Un cop allà, van veure com vivia i els va cridar l'atenció una paret plena de quadres a l'inrevés. Entre tots cinc els van donar la volta. En Ferran va explicar als nois que els quadres eren màgics, és a dir, que un es podia ficar a dins i veure els objectes d'aquest a mida real. Així que van decidir entrar-hi tots junts en un. Allà a dins, hi havia milers de murs. En un d'aquests el senyor va trobar el tresor del seu avi, una caixeta amb or i els nois van gaudir d'aquella experiència única.

                                                                                                                                                                                     Mireia Benavente

1r ESO B

Curs 2014-15

La meva mare? Ho és tot per mi. Per això, m'agradaria agrair tot el que ha fet per mi. Ha estat el meu suport en els moments difícils; està amb mi quan les coses són bones i quan, no; m'ha animat a sortir endavant... Ella és i serà la persona que ho donarà tot per mi, costi el que costi; la que estarà sempre al meu costat, passi el que passi; la que si em veu caure m'aixecarà; la que em renyarà i em corregirà perquè m'estima encara que de vegades, no ho vegi així,... Ah!!!... Quantes vegades hem plorat juntes, quantes vegades hem rigut juntes, quantes vegades ens hem barallat per una tonteria...

Moltes gràcies per fer tot el que has fet per mi, mai t'ho agrairé prou.

                                                                                                                                                Nerea Carrasco, 1rESO B, Curs 2014-15

Quan escric relats curts o contes infantils, intento que els nens passin una bona estona i si són els seus pares qui els llegeixen, que també les gaudeixin.
Per aconseguir-ho, invento situacions divertides, còmiques, fictícies, irreals, fantàstiques...increïbles, i molts personatges com ara "En Lluís el pastisser", "La Marieta petitona", o superherois com el Titopèdia (que és el meu preferit). Amb això de l'escriptura he descobert que utilitzo recursos literaris i enriqueixo molt el meu vocabulari: sinònims, metàfores, comparacions, descripcions, onomatopeies...Per posar el lector en situació, m'agrada documentar-me i buscar informació sobre països, monuments, personatges històrics, costums, plats típics, llocs d'interès...
També escric cartes als meus cosins que viuen molt lluny. Ja sé que no és una manera de comunicar-se molt moderna, però sí divertida per explicar experiències viscudes. Però on sí que escric contínuament i on més ho gaudeixo, és al meu diari.
Per tot això, m'encanta escriure.

                                                                                                                                                                                          Paula Molina

                                                                1r ESO A

Curs 2014-15

UNA AVENTURA DIFERENT

Era una tarda de diumenge plujós i la senyora Carme, com de costum, explicava històries de la seva infantesa als seus néts.
Aquesta aventura va començar quan quatre amics la Carme,la Paula, el Sergi i el Marc, estaven construint una caseta de fusta en un arbre. De sobte, un home molt estrany, va passar pel davant seu com si res. Era el seu veí, aquell a qui tothom tenia por per les coses que feia. Una d'aquestes era fer forats a tots els murs del poble per buscar un tresor que havia amagat el seu avi.

Poc a poc, els amics van anar guanyant confiança amb en Ferran, que era el nom d'aquell home. Un dia, el senyor va portar als quatre nois a una casa abandonada que pertanyia a un pintor que no havia tingut molt d'èxit .Un cop allà, van veure com vivia i els va cridar l'atenció una paret plena de quadres a l'inrevés. Entre tots cinc els van donar la volta. En Ferran va explicar als nois que els quadres eren màgics, és a dir, que un es podia ficar a dins i veure els objectes d'aquest a mida real. Així que van decidir entrar-hi tots junts en un. Allà a dins, hi havia milers de murs. En un d'aquests el senyor va trobar el tresor del seu avi, una caixeta amb or i els nois van gaudir d'aquella experiència única.

                                                                                                                                                            Mireia Benavente

                                                                                                                                                            1r ESO B, Curs 2014-15

Utilitzem cookies per poder oferir-li els nostres serveis. En navegar en aquest lloc considerem que accepta l'ús que fem de les cookies. Per saber més sobre les cookies i com esborrar-les visiti la nostra Política de Cookies.